ASUS ROG Phone 5 Pro Review în Română (Cel mai puternic telefon testat de noi până acum)

0
51

🔎 DESPRE ASUS ROG PHONE 5 PRO: https://www.mobilissimo.ro/telefoane/asus/rog-phone-5-pro
🛒 eMAG: https://bit.ly/3cyRgfq
🛒 CEL: https://bit.ly/32ZUjct
🛒 QuickMobile: https://bit.ly/3nAHfDD (cupon -3%: QUICK202)
🛒 evoMAG: https://bit.ly/3wiH5Vw
⚖️ COMPARI: https://www.compari.ro/telefoane-mobile-c3277/asus/rog-phone-5-5g-128gb-8gb-ram-dual-p651824046/?utm_source=compari.ro&utm_medium=affiliate&utm_campaign=23490

👁️ RECENZIA PE SITE: curând

Mobilissimo.ro vă prezintă în clipul de mai sus video recenzia detaliată a lui Asus ROG Phone 5 PRO, ultimul flagship lansat în materie de gaming.

Vine cu un design specific industriei, protejat față – spate cu Corning Gorrila Glass Victus și un ecran AMOLED de 6,78’’ cu un refresh rate spectaculos: 144 Hz.

După cum ne puteam aștepta, cel mai bun telefon de gaming poate veni cu cel mai bun procesor de pe piață. Astfel vine cu un Snapdragon 888 5G pe 5nm, 16GB RAM și spațiu de stocare 512GB de tip UFS 3.1 pentru a accelera și mai mult viteza de procesare și transfer date. Sunetul oferit de telefon este de o calitate superiroara și imersiv, unul din cele mai bune experiențe audio oferite vreodata de un telefon. ROG Phone 5 Pro vine cu Android 11 cu un UI ușor customizabil și moduri diferite de optimizare a resurselor pentru a oferi cea mai bună experiențe de gaming.

ROG Phone 5 Pro vine cu un ansamblu triplu de camere după cum urmează un senzor wide cu 64MP şi diafragma f/1.8, unul ultrawide cu 13MP şi o diafragmă de f/2.4 şi un senzor macro de 5MP şi diafragma f/2.0. Pe partea de selfie, senzorul este de 24 MP și o diafragmă de f/2.4.

Telefonul vine cu o baterie monstruoasă de 6000 mAH care suportă încărcarea rapidă la 65W folosind portul USB Type-C și încărcătorul din pachet. Descoperă mai multe informații despre noul Asus ROG Phone 5 Pro în clipul de mai sus sau în cadrul articolului dedicat de pe site-ul nostru.

#ASUSROGPhone5Pro #ASUS #Review

ASUS ROG Phone 5 Pro Review în Limba Română

URMAREȘTE-NE ȘI PE:
⭐ https://www.facebook.com/groups/mobilissimo/
⭐ https://www.instagram.com/mobilissimo_ro/
⭐ https://facebook.com/mobilissimo
⭐ https://twitter.com/mobilissimo
⭐ https://anchor.fm/mobilissimo
⭐ https://forum.mobilissimo.ro
⭐https://mbls.ro/mobilissimo_rss

source

POST´S RATE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here